No SSO cookie

Marinescu, abandon la Nurburgring dupa locul doi pe grila

voteaza
(0/ 0)
Marinescu, abandon la Nurburgring dupa locul doi pe grila
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul pilot roman Mihai Marinescu a abandonat in prima cursa de Formula 2 de la Nurburgrind dupa doar cateva tururi, in ciuda faptului ca plecase al doilea de pe grila de start.

 
 

Pilotul roman de Formula 2 Mihai Marinescu a fost nevoit sa abandoneze dupa putine tururi in prima cursa de la Nurburgring. Marinescu plecase de pe locul al doilea pe grila de start a celei de-a saptea etape a sezonului de Formula 2, dar a iesit in decor in turul al treilea si nu a mai putut reveni pe circuit.

Brasoveanul de 22 de ani nu reusise un start extraordinar si cazuse deja doua pozitii, pana pe locul patru, iar incidentul care a pricinuit abandonul acestuia s-a petrecut chiar cand pilotul nostru incerca sa recupereze o pozitie si sa urce pe trei.

Prima cursa de la Nurburgring a fost adjudecata fara mari probleme de italianul Mirko Bortolotti, acesta plecand din pole-position si conducand de la un capat la altul, in timp ce pe pozitiile doi si trei s-au clasat Christopher Zanella si Jack Clarke.

In ierarhia generala a pilotilor, Bortolotti este acum lider autoritar, cu 134 de puncte, in timp ce Mihai Marinescu este in continuare pe locul sapte, cu un total de 46 de puncte. Pentru tanarul roman, urmeaza o a doua cursa la Nurburgring, care va avea loc duminica la ora 13:55, cursa care va fi precedata de la ora 10:00 de o sesiune de calificari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0814 :: 22.11MB