No SSO cookie

Etapa record si spectacol cu zeci de karturi la start

voteaza
(0/ 0)
Etapa record si spectacol cu zeci de karturi la start
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cea de a doua etapa a Campionatului National de Karting Dunlop 2012 a doborat recordurile inregistrate in etapa precedenta.

 
 

Pilotii de la karting sunt pusi pe fapte mari in acest sezon competitional si doboara record dupa record. Daca la prima etapa a Campionatului National de Karting Dunlop organizat de FRAS  au fost inscrisi 59 de piloti,  dintre care un record de 20 numai la “clasa regina” KZ2, la cea de-a doua etapa disputata in acest sfarsit de saptamana a fost doborat recordul la inscrieri, cu 73 de sportivi la start, cei mai multi, 19, la aceeasi clasa KZ2.

Numarul impresionant de piloti inscrisi a facut ca lupta la toate clasele sa fie stransa, premiantii fiind decisi la diferenta de cateva sutimi.

La KZ2, pilotul Italian Paolo Gagliardini, campionul clasei in sezonul 2011, a fost infrant de Dugaesescu David, iar locul al treilea i-a revenit lui Matei Mihaiescu, multiplu campion national si sud-est European de karting, pilot de monopost in formula Renault 2000 si in Formula Master.

La clasa Mini, lupta s-a dat intre 10 kartisti, invingatorii etapei fiind  Vasile  Daniel (locul al III-lea), Unguru Cristian (locul al II-lea) si Anton  Eduard (locul I)
Premiantii acestor clase, precum si ocupantii locului I de la N-100, KF3, KF2 si Rotax au primit cate un set de anvelope de la Dunlop, partenerul traditional al FRAS.

Urmatoarea etapa a CNKD va avea loc la Bacau in perioada 7-8 iulie a.c

Parteneri media FRAS: Autorally.ro, RallyMagazin.ro, Masini.ro, RoRace si Motorsportnerws.ro

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1183 :: 17.79MB