No SSO cookie

Stoner va pleca din pole-position la Indianapolis

voteaza
(0/ 0)
Stoner va pleca din pole-position la Indianapolis
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Casey Stoner a obtinut al saptelea pole-position in 2011 si va pleca de pe primul loc in cursa de Moto GP de la Indianapolis.

 
 

Pilotul australian de Moto GP Casey Stoner a obtinut cel mai bun timp al calificarilor de la Indianapolis si va pleca pentru a saptea oara in acest sezon din pole-position. Stoner va fi urmat pe grila de start americana de Ben Spies, favoritul publicului, si de ibericul Jorge Lorenzo.

Stoner, liderul clasamentului general al pilotilor in acest moment, a defilat in calificarile de sambata si a reusit sa stabileasca un nou record pe circuitul de la Indianapolis. Suprematia australianului este si mai bine ilustrata de diferenta de timp dintre el si urmaritorii sai, Spies fiind mai lent cu jumatate de secunda, iar Lorenzo cu aproape opt zecimi de secunda.

Din linia a doua a grilei de start a cursei de duminica vor pleca in ordine spaniolul Dani Pedrosa, italianul Andrea Dovizioso si americanul Colin Edwards. Linia a treia va fi deschisa de Marco Simoncelli, in vreme ce pe opt si noua vor fi americanul Nicky Hayden si ibericul Alvaro Bautista.

Sesiunea de calificari de sambata nu a fost lipsita de incidente, fostul campion mondial Valentino Rossi fiind doar una dintre victime. Astfel, acesta a fost nevoit chiar sa-si schimbe motocicletele pe parcursul sesiunii, obtinand in final un modest loc 14. Cal Crutchlow si Randy de Puniet au avut si ei incursiuni in afara circuitului si au incheiat calificarile pe locurile 11, respectiv 12.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1136 :: 22.17MB