No SSO cookie

Stoner se impune la Brno si se distanteaza la general

voteaza
(0/ 0)
Stoner se impune la Brno si se distanteaza la general
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Casey Stoner a obtinut a sasea victorie a sezonului de Moto GP la Brno si s-a distantat la 32 de puncte in fata spaniolului Jorge Lorenzo.

 
 

Pilotul australian de Moto GP Casey Stoner s-a impus fara mari probleme in Marele Premiu al Cehiei. Stoner a luat startul in cursa de la Brno de pe locul trei, dar a profitat de accidentul lui Dani Pedrosa, a preluat conducerea in turul sase si nu a mai cedat-o pana la final.

Cursa de duminica s-a dovedit una cu totul si cu totul speciala pentru Honda, victoria lui Stoner fiind dublata de locul doi ocupat de coechipierul acestuia, Andrea Dovizioso, si de locul trei al lui Marco Simoncelli, cel care alearga pentru San Carlo Honda Gresini.

Campionul mondial en-titre Jorge Lorenzo nu a reusit sa ocupe decat locul patru la final, in ciuda faptului ca a luat startul de pe doi. Astfel, pilotul echipei de uzina Yamaha a pierdut mult teren in fata lui Stoner, gasindu-se acum la 32 de puncte de campionul mondial din 2007 in ierahia generala a pilotilor.

Dani Pedrosa, cel care fusese de departe cel mai rapid in antrenamentele de vineri si in calificarile de sambata, a avut o noua cursa nefericita, fiind nevoit sa abandoneze dupa doar sase tururi. In aceste conditii, americanul Ben Spies s-a clasat pe cinci si s-a apropiat la doar un punct de Pedrosa la general.

Fostul campion mondial Valentino Rossi s-a clasat pe sase la Brno si si-a consolidat locul patru de la general, in vreme ce pe sapte a terminat un alt pilot de la Ducati, americanul Nicky Hayden. Colin Edwards, de la Monster Yamaha Tech 3, a reusit si el o performanta decenta, clasandu-se pe opt, in vreme ce Hiroshi Aoyama si Hector Barbera au incheiat top ten-ul din Cehia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0589 :: 17.78MB