No SSO cookie

Stoner se impune fara probleme in cursa de la Aragon

voteaza
(0/ 0)
Stoner se impune fara probleme in cursa de la Aragon
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul australian de Moto GP Casey Stoner a castigat detasat cursa de la Aragon si pare sa se fi distantat decisiv in ierarhia generala a pilotilor.

 
 

Australianul Casey Stoner nu a dat nicio sansa adversarilor sai din Moto GP si s-a impus fara mari probleme in cursa de la Aragon. Pilotul Repsol Honda a plecat din pole-position in Spania si a condus aproape de la un capat la celalalt etapa a 14-a a sezonului 2011.

Stoner a incheiat cu un avans de peste opt secunde in fata ocupantului locului secund de la Aragon, spaniolul Dani Pedrosa, in vreme ce campionul mondial en-titre Jorge Lorenzo a incheiat pe trei, la 14 secunde in spatele australianului de la Repsol Honda.

Italianul Marco Simoncelli s-a clasat pe locul patru in cursa de duminica, avand o evolutie buna, dar inconstanta, in conditiile in care a avut la un moment dat chiar sansa de a obtine un loc pe podium. Americanul Ben Spies a fost al cincilea, cu toate ca a condus chiar cursa dupa un start excelent in care i-a depasit superb atat pe Casey Stoner, cat si pe Dani Pedrosa.

In ierarhia generala a pilotilor continua sa conduca australianul Stoner, cel care a ajuns la un total de 284 de puncte. Jorge Lorenzo ramane pe doi, cu 240 de puncte, in vreme ce Andrea Dovizioso, cel care a abandonat la Aragon, este pe trei, cu 185 de puncte. Dani Pedrosa este la doar cinci puncte de Dovizioso, in timp ce Ben Spies ocupa locul cinci, cu 146 de puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1023 :: 15.05MB