No SSO cookie

Stoner: Puteam sa castig mai clar

voteaza
(0/ 0)
Stoner: Puteam sa castig mai clar
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul australian de Moto GP Casey Stoner a declarat dupa victoria de la Indianapolis ca ar fi putut chiar sa piloteze mai rapid si sa se impuna mai lejer in cursa de duminica.

 
 

Australianul Casey Stoner s-a declarat satisfacut de victoria obtinuta la Indianapolis, dar a declarat ca aceasta ar fi putut sa fie si mai lejera. Pilotul de Moto GP al echipei Repsol Honda a luat startul de pe prima pozitie pe grila si s-a impus la o distanta de aproape cinci secunde in fata lui Dani Pedrosa.

'' Impresia echipei a fost ca am fi putut castiga mai clar. '' a declarat Stoner imediat dupa cursa americana. '' Caldura a facut insa munca mea foarte dificila si a fost nevoie de un mare efort sa raman in fata, sa fiu constant si consistent, sa nu fac erori si sa nu ajung pe partea murdara a circuitului. '' a adaugat australianul.

Stoner a mai spus ca nu a avut emotii mari in ceea ce priveste victoria de la Indianapolis, nici macar in primele tururi, atunci cand a fost depasit de coechipierul sau, Dani Pedrosa. '' Stiam ca avem o motocicleta puternica in cursa, ca avem setarile cele mai bune, asa ca eram sigur ca pot castiga. Am avut ceva probleme de acomodare cu conditiile de aici in primele tururi, dar din momentul in care am ajuns la un echilibru nu ma mai putea opri nimeni. '' a declarat liderul clasamentului general al pilotilor.

Victoria lui Stoner de la Indianapolis face ca australianul de 25 de ani sa se apropie foarte mult de un al doilea titlu mondial, dupa cel obtinut in 2007. Astfel, pilotul Repsol Honda a ajuns la 243 de puncte in clasamentul pilotilor si are un avans de 44 de puncte in fata principalului sau contracandidat, campionul en-titre Jorge Lorenzo.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0907 :: 22.12MB