No SSO cookie

Stoner obtine a saptea victorie a sezonului de Moto GP

voteaza
(0/ 0)
Stoner obtine a saptea victorie a sezonului de Moto GP
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Casey Stoner s-a impus in Marele Premiu de Moto GP de la Indianapolis si s-a distantat in clasamentul general al pilotilor la 44 de puncte de spaniolul Jorge Lorenzo.

 
 

Pilotul australian de Moto GP Casey Stoner a obtinut la Indianapolis a saptea victorie din acest sezon si a luat o optiune importanta in cucerirea titlului mondial. Stoner a fost urmat in SUA de Dani Pedrosa si Ben Spies si a ajuns la un avans de 44 de puncte in fata lui Jorge Lorenzo in clasamentul general.

Stoner, care obtinuse pole-positionul la Indianapolis fara probleme sambata, nu a avut cel mai fericit start si s-a vazut depasit rapid de Dani Pedrosa. Cu toate acestea, australianul a pilotat inteligent si si-a recapatat pozitia de lider dupa sapte tururi, pozitie pe care nu a mai cedat-o la final.

Pedrosa a pastrat si el locul secund pana la final, in vreme ce pe ultima pozitie a podiumului american s-a clasat favoritul publicului Ben Spies. Acesta a luat startul de pe doi, dar s-a vazut rapid coborat pe locul noua, de unde a revenit insa formidabil, reusind sa incheie in fata coechipierului sau de la Yamaha, ibericul Jorge Lorenzo.

Acesta din urma a ocupat pentru mai multe tururi pozitia secunda, dar a cazut pe patru, sansele sale la un nou titlu mondial scazand considerabil. Locul al cincilea la finalul cursei americane a fost ocupat de italianul Andrea Dovizioso, in vreme ce pe sase s-a clasat suprinzator Alvaro Bautista. Pilotii Ducati, Valentino Rossi si Nicky Hayden, au avut evolutii extrem de slabe, incheind pe zece, respectiv 14, in vreme ce Hector Barbera, Karel Abraham si Loris Capirossi au fost singurii piloti care nu au trecut linia de sosire la Indianapolis.

In ierarhia generala a pilotilor, continua sa conduca Casey Stoner, cel care pare sa se fi detasat decisiv in fata lui Jorge Lorenzo, diferenta dintre cei doi fiind de aproape doua victorii de cursa. Al treilea este Andrea Dovizioso, care are 25 de puncte mai putin decat Lorenzo, in vreme ce pe patru este Dani Pedrosa, care are 44 de puncte in minus fata de Dovizioso si cinci mai multe decat Ben Spies.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0860 :: 22.11MB