No SSO cookie

Stoner, cel mai rapid in ultimele antrenamente de la Brno

voteaza
(0/ 0)
Stoner, cel mai rapid in ultimele antrenamente de la Brno
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Casey Stoner s-a impus in ultima sesiune de antrenamente libere de la Brno, obtinand cel mai bun timp sambata pe ploaie.

 
 

Casey Stoner, pilotul australian de Moto GP al echipei Repsol Honda, a fost cel mai rapid in ultima sesiune de antrenamente libere din Cehia. Stoner a fost urmat de Jorge Lorenzo si Valentino Rossi in cadrul unei sedinte desfasurate exclusiv in conditii de ploaie.

In ciuda conditiilor atmosferice neprielnice, toti pilotii au fortat si au incercat sa obtina cei mai buni timpi posibili, stiut fiind faptul ca exista sanse mari ca si cursa de duminica sa se desfasoare pe ploaie. Cu toate acestea, timpii au fost consistent mai slabi decat in antrenamentele de vineri, ierarhiile fiind si ele rasturnate.

Dani Pedrosa, ibericul care dominase ambele antrenamente de vineri, nu a reusit sa se descurce la fel de bine pe ploaie, clasandu-se doar pe locul patru, la peste trei zecimi de secunda de liderul Stoner. Mult mai aproape au fost Lorenzo si Rossi de pilotul australian, ibericul reusind un timp cu doar cinci miimi mai slab decat al liderului clasamentului general, iar italianul reusind un timp cu o zecime de secunda mai lent decat al lui Lorenzo.

Americanul Nicky Hayden s-a clasat pe locul cinci, in vreme ce japonezul Hiroshi Aoyama a fost al saselea. Tanarul britanic Cal Crutchlow a obtinut al saptelea timp, in vreme ce Dovizioso, Simoncelli si Spies, piloti care s-au batut pentru primele locuri vineri, nu s-au mai descurcat la fel de bine de data aceasta si s-au clasat pe opt, noua si zece.

Antrenamentele nu au fost lipsite de incidente, americanul John Hopkins suferind un accident destul de grav la doar 15 minute dupa startul sesiunii. Pilotul Suzuki a fost diagnosticat cu un deget rupt si nu va putea sa participe la calificarile de sambata si nici la cursa de duminica din Cehia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0894 :: 22.11MB