No SSO cookie

Stoner: Am demonstrat ca la Misano a fost doar un accident

voteaza
(0/ 0)
Stoner: Am demonstrat ca la Misano a fost doar un accident
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Casey Stoner s-a declarat incantat de victoria din cursa de la Aragon, aceasta demonstrand ca locul trei de la Misano a fost o simpla intamplare.

 
 

Pilotul australian de Moto GP Casey Stoner s-a declarat entuziasmat de victoria de la Aragon. Stoner, liderul detasat al clasamentului general al pilotilor, a mai spus ca victoria din acest week-end este una foarte pretioasa pentru el in conditiile in care a putut demonstra ca locul trei de la Misano a fost un accident nefericit.

'' Totul a mers excelent inca de la start, motocicleta a fost fantastica si nu aveam cum sa pierd de data aceasta. '' a declarat pilotul Repsol Honda dupa cursa de duminica. '' Stiam ca la Misano a fost pur si simplu un accident si ca am fost doar obosit si ma bucur ca am demonstrat in acest week-end ca ramanem cei mai buni si mai rapizi. '' a adaugat australianul.

Stoner a dorit sa multumeasca echipei sale dupa a opta victorie a actualului sezon si a spus ca inginerii Honda au facut o treaba extraordinara inca de la inceputul anului si ca acestia merita toate felicitarile.

Casey Stoner, in varsta de 25 de ani, a castigat primul sau titlu mondial in 2007, pe cand alerga pentru echipa Ducati. Dupa trei sezoane mai slabe petrecute alaturi de echipa italiana, australianul a trecut la Repsol Honda, iar aceasta schimbare pare sa fi fost de foarte bun augur. Stoner conduce astfel clasamentul pilotilor in acest sezon, avand 284 de puncte cu patru etape inainte de final. Ocupantul locului secund, spaniolul Jorge Lorenzo, are doar 240 de puncte, in vreme ce Andrea Dovizioso si Dani Pedrosa, coechipierii lui Stoner, se claseaza pe trei si patru, cu 185 si respectiv 170 de puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0720 :: 17.78MB