No SSO cookie

Spies, multumit cu locul doi de la Valencia

voteaza
(0/ 0)
Spies, multumit cu locul doi de la Valencia
Moto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul american de Moto GP Ben Spies s-a declarat satisfacut cu pozitia a doua ocupata la finalul cursei de la Valencia, cu toate ca acesta a ratat victoria in chiar ultimul viraj.

 
 

Americanul Ben Spies s-a declarat multumit de locul doi ocupat in finalul cursei de Moto GP disputata la Valencia. Pilotul Yamaha a avut o evolutie excelenta, urcand de pe locul patru pana pe prima pozitie in ultimul tur, dar a ratat victoria in chiar ultimul viraj, atunci cand a fost depasit de Casey Stoner.

'' A fost o cursa ciudata pentru toata lumea din cauza conditiilor atmosferice, asa ca pot sa ma declar satisfacut cu clasarea finala pe podium. '' a declarat Spies, cel care ar fi putut sa-si treaca in cont a doua victorie a carierei si care a ajuns la sase podiumuri in 37 de starturi.

Pilotul Yamaha a admis si ca nu s-a gandit la inceputul cursei ca s-ar putea lupta pentru victorie si ca tinta sa a fost din capul locului pozitia secunda, cea pentru care s-a batut cu Dani Pedrosa si Andrea Dovizioso. Apoi, cand a ajuns foarte aproape de australian, a inceput sa spere la victorie, dar nu si-a dorit-o cu orice pret.

'' Am stat in coasta lui o vreme, el a comis o eroare si am trecut in fata. Apoi, in ultimele tururi, m-am gandit ca si primul loc si al doilea ar fi multumitoare, dar ca nu trebuie in niciun caz sa gresesc si sa abandonez. Casey a fost dispus sa riste mai mult si una peste alta poate chiar a meritat victoria mai mult decat mine. '' a spus pilotul american de 27 de ani.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (3)

scris de carmenflorin

Bravo lui! daca se multumeste cu locul 2 este problema lui.

scris de ovyy

Senzatia pe doua roti este mai intensa.

scris de sims

si locul 2 e onorabil, bravo spies

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0568 :: 17.78MB