No SSO cookie

Pro-Bikers Party a fost un succes

voteaza
(0/ 0)
Pro-Bikers Party a fost un succes
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Clubul Sportiv Pro-Bike a organizat în perioada 22-24 august, în cadrul Complexului Turistic Snagov, a V-a ediţie a întâlnirii anuale a motocicliştilor din Romania, intitulată "PRO-BIKERS’ PARTY 2003", despre care şi organizatorii şi participanţii spun că a fost un real succes.

 
 
[poza1s]"Chiar dacă am avut o participare puţin mai redusă faţă de anul trecut, manifestarea de la Snagov a repurtat un plus faţă de anul trecut. Deşi numărul participanţilor a fost puţin mai mic, de circa 2.500 de persoane, totuşi în acest an, numărul motocicliştilor a fost mai mare. În plus, parada motocicliştilor, a adunat peste 800 de motoare", a declarat site-ului www.masini.ro, Marian Niţescu, preşedintele Clubului Pro-Bike. De asemenea, şi calitatea concertelor a foast mai bună, în programul întâlnirii fiind cuprinse concerte rock cu formatii consacrate precum Iris, Partizan, Zob, Trooper, Tectonic şi altele. În afară de acestea, participanţii au avut parte de jocuri şi concursuri specifice, obişnuita paradă, distracţie şi bere. [poza2s]Potrivit impresiei participanţilor, această ediţie a fost cea mai reuşită din toate de până acum. Organizatorii spun şi că pe plan financiar lucrurile au ieşit bine, chiar dacă acest eveniment nu a adus bani peste costurile logistice. "Ne bucurăm măcar că am putut susţine evenimentul", a spus preşedintele Clubului Pro-Bike.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0899 :: 22.14MB