No SSO cookie

Pedrosa se impune si in FP 2 la Brno

voteaza
(0/ 0)
Pedrosa se impune si in FP 2 la Brno
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dani Pedrosa a fost cel mai rapid pilot in sesiunea a doua de antrenamente de la Brno, dupa ce reusise cel mai bun timp si in prima sesiune, desfasurata vineri dimineata in Cehia.

 
 

Spaniolul Dani Pedrosa se anunta drept unul dintre marii favoriti la obtinerea victoriei in Marele Premiu de Moto GP de la Cehia, care se va desfasura duminica. Pilotul Repsol Honda s-a impus in sesiunea a doua de antrenamente libere de la Brno, dupa ce facuse acelasi lucru si in prima sedinta.

Pedrosa nu a mai avut avantajul mare de timp de vineri dimineata, dar s-a impus totusi destul de convingator. Astfel, ibericul, clasat doar pe patru in ierarhia generala a pilotilor, a obtinut un timp de 1:56,454, cu aproape patru zecimi de secund mai bun decat al coechipierului sau, australianul Casey Stoner.

Totusi, Stoner probabil ca ar fi multumit cu un loc secund in cursa de duminica, in conditiile in care ierarhia de vineri s-ar pastra cu fidelitate. Astfel, principalul adversar al australianului la titlul mondial, Jorge Lorenzo, s-a clasat pe patru in cea de-a doua sesiune de antrenamente, aceeasi pozitie ocupata si in antrenamentele de dimineata.

De altfel, ierarhia celor doua sesiuni de antrenamente a fost una aproape identica in partea sa superioara, Simoncelli fiind de doua ori pe locul trei, Dovizioso de doua ori pe locul cinci, iar Ben Spies de doua ori pe locul sase. Doar Valentino Rossi a reusit sa progreseze semnificativ de la o sesiune la alta, clasandu-se pe 11 de dimineata si pe sapte dupa-amiaza.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0511 :: 17.78MB