No SSO cookie

Pedrosa revine la Mugello

voteaza
(0/ 0)
Pedrosa revine la Mugello
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul de Moto GP Dani Pedrosa este refacut dupa accidentarea suferita in Franta si va reveni pe circuit in cursa de la Mugello.

 
 

Dani Pedrosa, pilotul de Moto GP al echipei Repsol Honda, va reveni pe circuit in Marele Premiu al Italiei dupa ce a fost nevoit sa stea pe tusa timp de trei curse dupa o accidentare suferita in Franta. Recuperarea, care a decurs destul de greoi, este gata, iar ibericul este pregatit sa castige inapoi pozitiile pierdute in clasament.

Pedrosa si-a fracturat clavicula dreapta intr-un accident la Le Mans si a fost obligat sa intrerupa o campanie care arata mai mult decat promitator. Astfel, ibericul reusise trei podiumuri in primele trei curse ale sezonului si chiar si o victorie in Portugalia, in etapa a treia.

Dupa aceasta pauza insa, Pedrosa se regaseste doar pe locul sase in ierarhia generala a pilotilor, la 38 de puncte de locul trei ocupat de Andrea Dovizioso si la nu mai putin de 75 de liderul clasamentului, australianul Casey Stoner.

'' Ma indrept spre Italia cu un nivel foarte ridicat de motivatie, cu dorinta de a fi din nou pe motocicleta si de a da tot ce am mai bun din mine. '' a scris Dani Pedrosa pe blogul sau personal dupa ce si-a anunta oficial revenirea. '' Problema pare ca s-a rezolvat, ma simt bine, umarul este in regula, ramane insa sa vedem cum o sa ma simt atunci cand o sa urc din nou pe motocicleta. '' a adaugat spaniolul, referindu-se la starea sa de sanatate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1533 :: 22.11MB