No SSO cookie

Pedrosa incepe in forta week-endul de cursa de la Brno

voteaza
(0/ 0)
Pedrosa incepe in forta week-endul de cursa de la Brno
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul spaniol de Moto GP Dani Pedrosa a fost cel mai rapid in primele antrenamente libere din Cehia, stabilind un timp impresionant.

 
 

Dani Pedrosa, pilotul iberic al echipei Repsol Honda, a obtinut cel mai bun timp al primei sesiuni de antrenamente libere din Cehia. Spaniolul a fost mult mai rapid decat toti ceilalti piloti in antrenamentele desfasurate vineri dimineata si se anunta drept unul dintre favoritii la castigarea Marelui Premiu de Moto GP ce va avea loc duminica pe circuitul de la Brno.

Pedrosa, care a abandonat din cauza unui accident in Franta si a absentat apoi din urmatoarele trei curse, a pierdut de mult orice sansa de a se lupta la titlul mondia. Cu toate acestea, spaniolul incearca sa recupereze in ierarhia generala si sa incheie macar pe podiumul pilotilor la finele sezonului.

Pilotul Repsol Honda a oprit cronometrul vineri dimineata la 1:56,328, un timp cu aproape o secunda mai bun decat al coechipierului sau, australianul Casey Stoner. Pe locul al treilea s-a clasat italianul Marco Simoncelli, cel care are reputatia de a fi foarte rapid in antrenamente si calificari, dar inconstant in curse.

Campionul mondial en-titre Jorge Lorenzo s-a clasat doar pe locul al patrulea, la trei zecimi de secunda in urma lui Stoner, si pare sa aiba nevoie de mult noroc pentru a micsora distanta dintre el si australian in fruntea ierarhiei pilotilor. Andrea Dovizioso a fost al cincilea, in vreme ce Ben Spies s-a clasat pe locul sase, americanul parand sa nu se regaseasca dupa prima victorie din cariera, obtinuta in Olanda in urma cu o luna si jumatate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0710 :: 17.78MB