No SSO cookie

Motocicletele Harley Davidson se reîntorc în România

voteaza
(0/ 0)
Motocicletele Harley Davidson se reîntorc în România
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Începând din toamna acestui an, şi debutând la SIAB, H-D Classic Motorcycles începe comercializarea celebrelor Harley Davidson pe piaţa românească, planul de vânzări în primele 12 luni fiind de circa 20 de unităţi, a declarat www.masini.ro, Rudas Erno, unul dintre acţionarii firmei de reprezentare a acestei mărci de motociclete.

 
 
[poza1s]Harley Davidson a mai fost reprezentată în România, în urmă cu câţiva ani, însă din cauza rezultatelor slabe, vechea unitate de reprezentare s-a retras. Vânzările acestei mărci au continuat însă, majoritatea motocicletelor fiiind însă aduse din import de către clienţi fideli ai acestei mărci cu renume şi o istorie care se ridică anul acesta la 100 de ani. Între timp, piaţa românească vehiculelor pe două roţi a început să se maturizeze, anul trecut consemnându-se un firav rezultat cu 1.000 de unităţi vândute. Analiza pieţei arată un interes major pentru motoarele mici şi motoscutere, o iniferenţă pentru cele medii dar un aport relativ important pentru capacităţile mari, între 500 şi 1.500 cmc. [poza2s]În această gamă se înscrie şi Harley, marcă destinată în principal acelor clienţi care îşi doresc şi şi permit ceva deosebit, un produs original, de prestigiu şi exclusivist. Preţurile sunt însă pe măsura pretenţiilor şi a calităţii oferite, motocicletele costând între 7.500 - modelul Sportster şi 25.500 de euro pentru un Ultra Classic Electra Glide. Gama Harley Davidson se bazează pe patru familii de motociclete. Prima este Sportster, cu motoare de la 883 la 1.200 cmc, care include 6 versiuni, fiind urmată de Dyna Glide, cu 5 versiuni şi motoare de 1.450 cmc. A treia gamă incude cele 6 versiuni Softnail de 1.450 cmc, cea mai exclusivistă gamă fiind Touring, cu 6 versiuni de 1.450 cmc, între care sunt incluse şi celebrele Electra Glide şi Road King. [poza3s]Alături de aceste familii, la vânzare se mai află şi noul model V-ROD. O altă gamă adusă în România este cea sport, sub marca Buell, care este subdivizie Harley Davidson pentru motoare de viteză. Compania importatoare H-D Classic Motorcycles a fost înfiinţată printr-o asociere între ATS, importator Citroen pe piaţa autohtonă, reprezentată de Călin Popescu Tăriceanu şi Erno Rudas, fost amabasador al Ungariei la Bucureşti şi acţionar majoritar la Outdoor Media.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1190 :: 22.15MB