No SSO cookie

Grand Prix-ul României la Supermoto S1 costa circa 300.000 de euro

voteaza
(0/ 0)
Grand Prix-ul României la Supermoto S1 costa circa 300.000 de euro
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

A 6-a etapă a Grand Prix-ului la Supermoto S1 care se va desfăşura în România va avea loc în perioada 6-7 septembrie la Bucureşti, la Aeroportul Băneasa, costurile aferente fiind estimate la circa 300.000 de euro, a declarat, site-ului www.masini.ro, Mihaela Corneev, membră a Clubului Sportiv Dual Racing Team, care face parte dintre organizatori.

 
 
[poza1s]În perioada 3-6 iulie, a fost la Bucureşti o delegaţie a Federaţiei Internaţionale de Motociclism (FIM) şi Youthstream (deţinătorul drepturilor Campionatului Mondial de Supermoto S1) în vederea realizării circuitului pe care se va desfăşura etapa românească a Campionatului Mondial FIM de Supermoto. Organizarea unui astfel de eveniment, în premieră pentru România, presupune eforturi materiale şi logistice foarte mari, implicarea autorităţilor locale şi a sponsorilor. [poza2s]Pentru construirea traseului au fost luate în considerare mai multe locaţii, precum Complexul Expoziţional Romexpo, Parcul Tineretului, Complexul Naţional Lia Manoliu şi Aeroportul Băneasa. În urma inspecţiei şi a măsurătorilor realizate de Greg Atkins, s-a stabilit că cea mai potrivită locaţie din punctul de vedere al suprafeţei, al securităţii şi al vizibilităţii spectatorilor este Aeroportul Băneasa. Pentru amenajarea circuitului, cu o lungime de 950 m vor fi necesare maşini speciale de nivelare, de marcare a traseului, iar zona de off-road, de 350 m, va trebui construită conform standardelor FIM. [poza3s]Anexele circuitului S1 cuprind spaţii special amenajate pentru padocul piloţilor, parcări pentru concurenţi şi pentru public (1000 maşini), zona comercială S1, zona TV, birouri pentru oficiali, juriu, presă, podium, interviuri, etc. Delegaţia organizatorilor a fost formată din Greg Atkins, proiectantul circuitului (track designer), Pavel Mestan, responsabilul securităţii la traseu, Andre Maes, consilier Youthstream, Ioan Alexe, preşedintele FRM, alături de promotorul acestui campionat mondial, Ciprian Popescu, preşedinte al Clubului Sportiv Dual Racing Team. Reprezentanţii delegaţiei consideră că ţara noastră se poate ridica la standarde internaţionale pentru a intra în circuitul campionatelor mondiale de motociclism.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1335 :: 22.15MB