No SSO cookie

Eddy Seel relanseaza Campionatul Mondial S1

voteaza
(0/ 0)
Eddy Seel relanseaza Campionatul Mondial S1
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Belgianul Eddy Seel a câştigat cea de-a 10-a etapă din cadrul Campionatului Mondial FIM de SuperMoto S1, Grand Prix-ul Angliei, desfăşurată în zilele de 25-26 Octombrie 2003, pe Circuitul International de la Lydd-Ashford (Kent), informează un comunicat al Dual Racin Team, companie organizatoare a Grand Prix-ului supermoto din România.

 
 
[poza1s]În antrenamentele şi calificările de sambătă, pe o vreme destul de întunecată şi rece care i-a pus în dificultate pe piloţi, Eddy Seel a demonstrat încă o dată că este de neînvins, stabilind cei mai buni timpi în faţa rivalilor săi, 1:03:789 in calificări, astfel asigurându-şi prima poziţie la grila de start din prima cursa de duminică, urmat de Boris Chambon, Gerald Delphine şi Ivan Lazzarini. Plecând din pozitia a 3-a, în prima manşă Delphine a trecut de primul viraj şi zona off-road înaintea celorlalti piloţi, mentinandu-şi prima pozitie pînă la finalul cursei, după o luptă strânsă cu Eddy Seel care a ajuns al doilea, urmat de Lazzarini, Manzo şi Kunzel. [poza2s]În cea de-a doua manşă Delphine s-a menţinut pe prima poziţie aproape toata cursă, însă în turul 10 Eddy Seel a forţat, câştigând repede avantaj în faţa lui Delphine, înregistrând astfel o victorie impresionantă. Cu un timp de 1:04:975 inregistrat în Super Pole, Eddy Seel şi-a asigurat pole position-ul în marea finală, urmat pe a doua poziţie la grila de start de Gerald Delphine cu 1 :05:975, Ivan Lazzarini al treilea şi Bernd Hiemer . În SuperFinal Seel şi-a demonstrat încă o dată măiestria, fiind cap de pluton în toate cele 24 tururi ale cursei. Urmărit îndeaproape de Lazzarini, Seel cîştigă avantaj în fiecare tură, de la jumatatea cursei până la sfârşit fiind deja invulnerabil. [poza3s]Lupta pentru locurile 4, 5 şi 6 a fost aprigă din turul trei până în turul 20 între Kunzel, Delphine şi Davide Gozzini. Belgianul Eddy Seel a câstigat cursa, trecând linia de sosire in stilul său clasic, pe o roată, urmat la numai trei secunde de Lazzarini, şi de Fabrice Guyot pe poziţia a treia. Din combinaţia de rezultate a zilei, Boris Chambon se menţine pe primul loc în clasamentul general cu 326 de puncte, urmat la mică distanta de Kunzel cu 320 puncte şi Seel cu 313 puncte. [poza4s]Clasament general: 1. Boris Chambon (FRA-KTM) 326 2. Jurgen Kunzel (GER-KTM) 320 3. Eddy Seel (BEL-Husqvarna) 313 4. Ivan Lazzarini (ITA-Rigo Husaberg ) 239 5. Gerald Delphine (BEL-Vertemati) 232 Clasament producatori: 1. KTM 388 2. Husqvarna 371 3. Vertemati 316 4. Husaberg 243 5. Yamaha 90 In calendarul competitional al Campionatului Mondial S1 din 2003 au intervenit cateva schimbari de ultima ora. Cursa de SuperMoto de la Dubai, programata in 13-14 Decembrie s-a anulat, fiind reprogramata in 15-16 Noiembrie in Belgia, pe circuitul de Formula 1 de la Spa-Francorchamps.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0527 :: 17.77MB