No SSO cookie

Capirossi si de Puniet sunt hotarati sa alerge la Brno

voteaza
(0/ 0)
Capirossi si de Puniet sunt hotarati sa alerge la Brno
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotii de Moto GP Loris Capirossi si Randy de Puniet sunt decisi sa alerge in acest week-end in Marele Premiu al Cehiei, in ciuda faptului ca cei doi nu sunt complet refacuti dupa accidentari.

 
 

Loris Capirossi si Randy de Puniet, cei doi piloti de Moto GP ai echipei Pramac Racing, au declarat ca vor lua startul in cursa de la Brno chiar daca starea lor de sanatate nu este cea mai buna. Italianul si francezul au suferit accidentari in ultimele saptamani, dar sunt decisi sa nu rateze cursa din Cehia din acest week-end.

Capirossi, veteranul de 38 de ani, a absentat in cursele din Olanda, Italia si Germania, revenind in precedenta etapa in Statele Unite ale Americii. Italianul a dus atunci cursa pana la capat, dar a incheiat doar pe locul 12, prestatia sa fiind puternic afectata de durerile de la umar.

De partea cealalta, francezul Randy de Puniet, in varsta de 30 de ani, a lipsit doar in Statele Unite ale Americii si nu are de gand sa rateze o a doua etapa in acest sezon, mai ales avand in vedere faptul ca locul sau la Pramac ar putea fi in pericol ca urmare a evolutiilor slabe din acest an.

Cei doi piloti au dorit sa sublinieze ca nu se simt inca foarte bine si ca probabil nu vor da randament maxim in aceasta saptamana, dar ca isi doresc mai mult decat orice sa treaca linia de finis a circuitului din Cehia. De altfel, acest circuit este unul care le produce amintiri placute ambilor rutieri, italianul reusind sa se impuna in 2006 la bordul motocicletei Ducati, iar francezul castigand si el in 2003 la clasa de 250 cc.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0931 :: 22.11MB