No SSO cookie

Whitmarsh felicita Red Bull pentru titlu

voteaza
(0/ 0)
Whitmarsh felicita Red Bull pentru titlu
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Seful echipei McLaren, Martin Whitmarsh, a tinut sa felicite echipa Red Bull pentru titlul la constructori, dar a dorit sa aprecieze si evolutia propriilor piloti pe durata acestui sezon.

 
 
Martin Whitmarsh, boss-ul McLaren, a dat dovada de o sportivitate desavarsita la capatul Marelui Premiu al Braziliei, felicitand echipa Red Bull pentru titlul la constructori proaspat adjudecat.

Whitmarsh a dorit sa arate ca poate sa existe respect intre cele doua echipe, in ciuda unor acuzatii lansate chiar de el la adresa unora dintre inovatiile tehnice din acest an ale echipei Red Bull.

Seful McLaren si-a felicitat si cei doi piloti pentru evolutiile din acest an. Despre Jenson Button, campionul mondial in exercitiu, dar care a pierdut orice fel de sansa la un nou titlul, Whitmarsh a spus ca a fost un extraordinar jucator de echipa anul acesta si ca a avut un prim sezon la McLaren Mercedes foarte bun.

In privinta lui Lewis Hamilton, Martin Whitmarsh a dorit sa remarce ca acesta inca mai are sanse la titlu, in ciuda diferentei de 24 de puncte dintre el si liderul campionatului, Fernando Alonso. Whitmarsh a spus ca nimic nu este imposibil, ca Lewis trebuie sa atace victoria la Abu Dhabi si ca, la adapostul si a putin noroc, britanicul ar putea obtine un al doilea titlu mondial in cariera.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0892 :: 17.78MB