No SSO cookie

Webber, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente din Germania

voteaza
(0/ 0)
Webber, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente din Germania
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber a fost cel mai rapid pilot al sesiunii a doua de antrenamente din Germania, obtinand totodata si cel mai bun timp al zilei de vineri. Pilotul Red Bull a fost urmat de Fernando Alonso si Sebastian Vettel.

 
 

Mark Webber a fost cel mai rapid pilot al sesiunii a doua de antrenamente libere de pe circuitul de la Nurburgring. Australianul de la Red Bull si-a luat astfel revansa in fata lui Fernando Alonso dupa prima sesiune a zilei de vineri, spaniolul clasandu-se de data aceasta pe locul secund.

Diferenta dintre veteranul australian si pilotul iberic de la Ferrari a fost de mai putin de doua zecimi de secunda, in timp ce pe locul al treilea s-a clasat Sebastian Vettel, la randul sau mai lent cu doua zecimi decat Alonso.

Pe locul patru s-a clasat inca o data Felipe Massa, brazilianul completand imaginea unui week-end in care pare ca suprematia va fi disputata de Ferrari si Red Bull. In urma celor patru, s-au clasat cei doi piloti Mercedes, Michael Schumacher si Nico Rosberg, cei care se anunta si ei periculosi pentru cursa de duminica.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre masinile McLaren, cele care par din ce in ce mai lente odata cu trecerea timpului. Astfel, Lewis Hamilton a obtinut doar al saptelea timp al sesiunii, la o secunda distanta de Mark Webber, in timp ce Jenson Button a fost si mai lent, clasandu-se pe locul 11.

Spre deosebire de sesiunea de antrenamente de vineri dimineata, aceasta a doua sesiune a fost una cu mai multe probleme, piloti precum Timo Glock, Heikki Kovalainen, Karun Chandok sau Adrian Sutil scapand masinile de sub control, dar fara sa provoace incidente sau pagube importante. Mai mult decat atat, Sebastien Buemi a suferit de pe urma unei defectiuni a motorului si nu a reusit sa efectueze decat trei tururi, niciunul dintre ele competitiv.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1148 :: 17.78MB