No SSO cookie

Webber castiga Marele Premiu al Spaniei

voteaza
(0/ 0)
Webber castiga Marele Premiu al Spaniei
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mark Webber a castigat Marele Premiu al Spaniei in fata lui Fernando Alonso si Sebastian Vettel.

 
 
Mark Webber a castigat Marele Premiu al Spaniei, disputat in Catalunya la Barcelona. Pillotui australian de la Red Bull a plecat din pole-position si nu a cedat prima pozitie pana la final.


Cursa monotona de la Barcelona a mai fost animanata de intrarile la boxe care au determinat cateva modificari fata de positiile luate de piloti la start. Coechiperul lui Webber, germanul Setastian Vettel a pierdut pozitia a doua in urma unui duel cu Lewis Hamilton, care s-a instalat pe pozitia a doua si a ramas pe acest loc pana cu cateva tururi inainte de final cand a facut o pana care l-a scos in afara cursei. Idolul tribunelor din Catalunya, Fernando Alonso, a ocupat locul doi in cursa de la Barcelona., performanta extraordinara in conditiile in care masina Ferrari nu este foarte rapida.


Locul 3 a  fost ocupat de Vettel, care a inregistrat o noua curse cu probleme mecanice, lucru care demonstreaza problemele de fiabilitate cu care se infrunta echipa Red Bull la sistemul de franare. Michael Schumacher a facut cea mai buna cursa a sezonului, noul sasiu de care dispune monopostul germanului aratandu-si eficacitatea. Septuplul campion mondial s-a apropiat de Vettel pe finalul cursei, pe fondul problemelor avute de compatriotul sau, insa nu a ajuns sa-l depaseasca.



Button a ocupat locul al 5-lea, dupa ce a incercat pret de cateva tururi sa-l depaseasca pe Schumacher.  Felipe Massa a reusit sa ocupe locul 6 si a fost urmat, in zona punctelor de Adrian Sutil (Force India), Robert Kubica (Renault), Rubens Barrichello (Williams) si Jaime Alquersuari (Toto Rosso).

Clasamentul general este condus in continuare de Jenson Button, cu 70 de puncte  urmat de Fernando Alonso la 3 puncte si Sebastian Vettel la 10 puncte distanta.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1140 :: 22.11MB