No SSO cookie

Webber: Button a meritat victoria

voteaza
(0/ 0)
Webber: Button a meritat victoria
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber s-a declarat multumit de locul trei obtinut in Marele Premiu de Formula 1 al Canadei si a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Jenson Button, cel care a meritat victoria in opinia sa.

 
 

Mark Webber a dorit sa-l felicite pe Jenson Button dupa ce acesta si-a adjudecat victoria in Marele Premiu din Canada, declarand in acelasi timp ca britanicul a meritat sa castige cursa de la Montreal. Australianul a mai spus ca este multumit cu locul trei obtinut de el in cursa de ieri si ca Sebastian Vettel a meritat la randul sau locul doi.

Webber a fost una dintre victimele lui Button pe finalul cursei canadiene, britanicul depasindu-l pe acesta inainte de a-l depasi pe Sebastian Vettel in chiar ultimul tur de pista. Si cu toate ca australianul ar fi putut spune ca Button a avut noroc in duelul cu el, in conditiile in care Webber se afla in acel moment intr-un duel cu Michael Schumacher, pierzand pozitia in fata pilotului McLaren din neatentie, pilotul Red Bull a recunoscut fair-play ca Jenson Button a fost cel mai bun de data aceasta.

'' Jenson a facut o cursa fenomenala si merita victoria mai mult decat oricine altcineva. In ceea ce ma priveste pe mine, locul trei este o performanta buna, avand in vedere coliziunea cu Hamilton din primul tur, care m-a trimis in spatele plutonului. '' a declarat Mark Webber la conferinta de presa de dupa cursa de duminica.

Pilotul Red Bull a vorbit si despre incidentul cu Lewis Hamilton, cel care l-a acrosat foarte devreme in cursa. Webber a caracterizat acel incident ca unul neintentionat, un incident de cursa, dar a marturisit ca a fost putin surprins de ''agresivitatea exagerata aratata de Lewis atat de devreme in cursa''.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0848 :: 17.78MB