No SSO cookie

Webber: Red Bull este in cea mai buna forma

voteaza
(0/ 0)
Webber: Red Bull este in cea mai buna forma
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber a fost extrem de entuziast la finele calificarilor Marelui Premiu de Formula 1 din Turcia si a declarat ca echipa Red Bull Racing se afla in cea mai buna forma posibila.

 
 

Australianul Mark Webber a declarat ca Red Bull Racing, echipa pentru care piloteaza, traverseaza cea mai buna forma posibila inaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Turciei. Declaratia entuziasta a veteranului de la Antipozi vine dupa o sesiune de calificari in care Sebastian Vettel a obtinut cel mai bun timp, iar el l-a obtinut pe cel de-al doilea.

Performanta celor doi piloti Red Bull este cu atat mai remarcabila cu cat cei doi au optat sa alerge doar un tur de pista in ultima parte a calificarilor si astfel vor avea la dispozitie in cursa de duminica un set de pneuri soft nefolosite in plus fata de rivalii lor. Mai mult decat atat, Webber a efectuat cele mai putine tururi pe durata intregii sesiuni de calificari dintre pilotii care au ajuns in ultima parte a acesteia, australianul avand in dreptul sau doar zece tururi cronometrate.

Webber nu s-a entuziasmat totusi prea tare si a recunoscut ca i-ar fi placut sa aiba un timp mai apropiat de cel al coechipierului sau si sa aiba un avantaj mai mare in fata lui Nico Rosberg si a lui Lewis Hamilton, ocupantii locurilor trei si patru in calificari.

In ceea ce priveste strategia prin care s-au conservat pneuri soft pentru cursa de duminica, australianul a declarat ca acesta a fost planul echipei cu mult inaintea sesiunii propriu-zise de calificari si ca faptul ca cei doi piloti au reusit sa obtina primele doua pozitii pe grila de start este un bonus extrem de binevenit pentru o cursa care ''se anunta extrem de lunga si solicitanta''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0644 :: 17.78MB