No SSO cookie

Virgin prezice un progres important pentru 2011

voteaza
(0/ 0)
Virgin prezice un progres important pentru 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa de Formula 1 Virgin ar putea inregistra un progres consistent in sezonul 2011, conform declaratiilor presedintelui, respectiv directorului tehnic al acesteia.

 
 
Oficiali ai echipei de Formula 1 Virgin Racing au declarat ca se asteapta la un progres consistent in sezonul 2011 si la performante mult mai bune fata de cele obtinute in sezonul de debut in Marele Circ.

Nick Wirth, directorul tehnic de la Virgin, a lasat sa se inteleaga ca experienta din 2010 va fi extrem de utila pentru inginerii echipei, care sunt hotarati sa nu repete erorile de anul trecut. De asemenea, echipa pregateste imbunatatiri tehnice consistente, prima dintre acestea venind pe fondul unui contract semnat cu compania de servicii IT CSC si constand in dublarea capacitatii dinamicii fluidului computational, adica a puterii computerizate.

'' Cred ca o sa fie un sezon extrem de interesant. O sa avem pneuri noi, reguli noi, un eleron flexibil, ceea ce inseamna ca multe se pot schimba fata de anul trecut. '' a declarat entuziasmat directorul tehnic al echipei care in sezonul 2010 nu a obtinut niciun punct si a carei cea mai buna clasare intr-o cursa a fost locul 14, inregistrat de Di Grasii in Malaezia si de Glock, in Japonia.

De asemenea si presedintele Virgin Racing, Graeme Lowdon, s-a aratat optimist in ceea ce priveste sezonul 2011, declarand: '' Este extraordinar ca nu mai suntem o echipa noua. Anul 2010 a fost foarte greu, in conditiile in care a trebuit sa ne punem pe picioare intr-un timp foarte scurt si sa facem echipa sa mearga cat bine. Pentru 2011, in schimb, suntem foarte entuziasmati si increzatori in sansele noastre. ''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1106 :: 17.78MB