No SSO cookie

Virgin il schimba pe Di Grassi cu D'Ambrosio

voteaza
(0/ 0)
Virgin il schimba pe Di Grassi cu D'Ambrosio
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jerome D'Ambrosio va pilota pentru Virgin in viitorul sezon de Formula 1 alaturi de germanul Timo Glock, echipa renuntand la serviciile lui Lucas di Grassi.

 
 
Echipa de Formula 1 Virgin Racing si-a anuntat cei doi piloti pe care ii va folosi in sezonul 2011. Astfel, alaturi de germanul Timo Glock, reconfirmat, va concura belgianul Jerome D'Ambrosio, cel care il va inlocui pe Lucas di Grassi.

D'Ambrosio a participat la sedintele de antrenamente libere din Singapore, Japonia, Coreea de Sud si Brazilia chiar in locul lui di Grassi, iar la sfarsitul sezonului 2010 a efectuat si o jumatate de zi de teste in cadrul sesiunilor de la Abu Dhabi.

Seful Virgin, John Booth, a declarat ca D'Ambrosio se afla de multa vreme in vizorul echipei sale, care i-a urmarit indeaproape progresul din GP 2. De asemenea, Booth a mai spus ca toata lumea de la Virgin a fost impresionata de evolutiile belgianului din antrenamente si din teste, iar pana la promovarea la titlul de pilot titular n-a mai fost decat un singur pas.

Booth a facut referiri si la Timo Glock, cel care a fost pastrat la Virgin, spunand despre german ca a fost de un mare ajutor in stabilirea unei fundatii pentru o echipa aflata la inceput in Formula 1 si ca din 2011 va primi o masina mult mai valoroasa si mai rapida, pe care sa poata sa-si arate cu adevarat calitatile extraordinare. In final, John Booth a dorit sa-i multumeasca lui Lucas di Grassi pentru tot ce a facut pentru echipa si i-a urat acestuia mult succes in continuarea carierei sale de pilot in Marele Circ.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1282 :: 22.11MB