No SSO cookie

VIDEO: Iata accidentul suferit de Perez la Monaco

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Iata accidentul suferit de Perez la Monaco
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro va ofera primele imagini cu accidentul grav suferit de mexicanul Sergio Perez in calificarile Marelui Premiu de Formula 1 al statului Monaco.

 
 

Cu mai putin de trei minute inainte de finalul calificarilor Marelui Premiu de Formula 1 al statului Monaco, pilotul mexican Sergio Perez a suferit un accident extrem de grav. Tanarul in varsta de doar 21 de ani a intrat in coliziune cu unul din zidurile de protectie ale circuitului monegasc la o viteza extrem de ridicata, fiind aruncat in barierele despartitoare aflate la finalul sicanei de la iesirea din tunel.

In urma impactului, Perez nu a putut iesi de unul singur din monopost, fiind nevoie de interventia echipei medicale a cursei monegasce, cea care l-a transportat de urgenta pe mexican la spital.

Echipa Sauber a oferit primele declaratii oficiale referitoare la starea lui Perez in urma cu putin timp, limitandu-se sa spuna ca acesta este ''constient si poate sa vorbeasca''.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1222 :: 22.16MB