No SSO cookie

Vettel va pleca din pole-position la Yeongnam

voteaza
(0/ 0)
Vettel va pleca din pole-position la Yeongnam
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel, pilotul Red Bull, a obtinut cel mai bun timp al calificarilor in Coreea de Sud, fiind urmat de Mark Webber si Fernando Alonso.

 
 
Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a reusit sa obtina cel mai bun timp al calificarilor Marelui Premiu de Formula 1 al Coreei de Sud. Vettel, al treilea in clasamentul general al pilotilor, ajunge astfel la cifra impresionanta de noua pole-positionuri in acest sezon.

Sebastian Vettel va fi urmat pe grila de start a Marelui Premiu de la Yeongnam de coechipierul sau si liderul clasamentului general al pilotilor, Mark Webber. Din linia a doua a grilei de start vor porni alti doi piloti care spera la titlu in acest sezon, ibericul Fernando Alonso si britanicul Lewis Hamilton.

Pe pozitia a cincea a calificarilor s-a clasat pilotul Mercedes, Nico Rosberg, iar de pe sase va pleca brazilianul lui Ferrari, Felipe Massa. Cel mai slab clasat dintre pilotii care mai au inca sanse la titlul mondial este chiar campionul en-titre, Jenson Button, doar al saptelea.

Sesiunea de calificari de la Yeongnam a fost, asa cum se astepta, una extrem de palpitanta si de spectaculoasa, rasturnarile de situatie petrecandu-se intr-un ritm ametitor. Totusi, incidentele grave nu au aparut, singurele evenimente de gen lasandu-se fara urmari pentru masini si piloti si constand doar in cateva derapaje necontrolate.

Timpul castigatorului a fost stabilit literalmente in ultimele secunde ale sedintei de calificari, Fernando Alonso conducand partea a treia a calificarilor aproape de la un capat la altul. Vettel s-a impus cu un timp de 1:35, 585 secunde, Webber succedandu-l cu un timp doar cu sapte sutimi de secunda mai slab. Nici Alonso n-a fost prea departe, avand un timp mai slab decat al liderului cu mai putin de doua zecimi.

Adrian Diaconescu










 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1751 :: 22.11MB