No SSO cookie

Vettel, primul inaintea calificarilor din Ungaria

voteaza
(0/ 0)
Vettel, primul inaintea calificarilor din Ungaria
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel s-a impus in ultimele antrenamente libere din Ungaria, reusind un timp cu trei zecimi de secunda mai bun decat Fernando Alonso, ocupantul locului secund.

 
 

Campionul mondial en-titre Sebastian Vettel a pus capat unei perioade mai putin reusite si s-a impus autoritar in ultimele antrenamente libere din Ungaria, anuntandu-se drept unul dintre favoriti atat pentru calificarile, cat si pentru cursa de la Budapesta.

Vettel a obtinut un timp cu trei zecimi de secunda mai rapid decat al lui Fernando Alonso, ocupantul locului secund in antrenamentele de sambata dimineata, si cu aproape jumatate de secunda mai bun decat al lui Jenson Button, cel care a ocupat locul trei. Totusi, timpul germanului nu a fost cel mai bun din toate sesiunile de antrenamente, Hamilton reusind un timp putin mai rapid in sesiunea de antrenamente de sambata dupa-amiaza.

Australianul Mark Webber a obtinut locul patru, in vreme ce Felipe Massa si Nico Rosberg s-au clasat pe cinci, respectiv pe sase. Lewis Hamilton, performerul primelor doua sedinte de antrenamente, a ocupat de data aceasta locul sapte, dar britanicul nu a parut de data aceasta preocupat de timpi.

Michael Schumacher, Vitaly Petrov si Paul di Resta au completat top tenul ultimelor antrenamente, in vreme ce la coada clasamentului supriza a fost reprezentata de tanarul Daniel Ricciardo. Astfel, australianul de la Hispania a fost mai rapid decat coechipierul sau, Vitantonio Liuzzi, dar si decat germanul Timo Glock, pilotul echipei Virgin.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1604 :: 17.78MB