No SSO cookie

Vettel castiga detasat Marele Premiu al Italiei

voteaza
(0/ 0)
Vettel castiga detasat Marele Premiu al Italiei
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel s-a impus fara probleme in Marele Premiu de Formula 1 al Italiei si a ajuns la opt victorii in 2011.

 
 

Campionul mondial en-titre Sebastian Vettel continua sa defileze in actualul sezon de Formula 1. Germanul s-a impus fara probleme in Marele Premiu al Italiei si a ajuns la opt victorii in 2011. Mai mult decat atat, pilotul Red Bull are acum 112 puncte avans in fata ocupantului locului secund in ierarhia pilotilor.

Cursa de la Monza a inceput extrem de spectaculos, cu numeroase depasiri, dar si cu acrosaje si abandonuri. Fernando Alonso a preluat conducerea imediat dupa start, Michael Schumacher a urcat incredibil pe trei, in vreme ce nu mai putin de cinci piloti au fost nevoiti sa abandoneze.

Cu toate acestea, evenimentele s-au linistit repede, Vettel a preluat conducerea in doar cateva tururi, iar germanul nu a mai cedat primul loc pana la final. Locul secund a fost ocupat pana la urma de Jenson Button, cel care a fost urmat de Fernando Alonso.

Britanicul Lewis Hamilton a incheiat doar pe locul patru o cursa in care pornea cu mari sperante de victorie, fiind tinut la respect pentru foarte multe tururi de Michael Schumacher. Acesta din urma a facut o cursa mare, parand capabil chiar de o clasare pe podium, dar a fost nevoit sa se multumeasca in final cu un loc cinci.

Felipe Massa a ocupat locul sase la Monza, clasarea brazilianului fiind afectata de un incident dintre el si Mark Webber, incident in urma caruia australianul a fost nevoit sa abandoneze. Pe sapte s-a clasat Jaime Alguersuari, la cea mai buna clasare a carierei sale de pana acum, in vreme ce pe opt a terminat Paul di Resta. Brazilianul Bruno Senna a obtinut primele sale doua puncte din cariera, in urma unei clasari pe noua, in vreme ce ultimul punct a fost cucerit de Sebastien Buemi.

In ierarhia generala a pilotilor continua sa conduca autoritar Sebastian Vettel, cu un total de 284 de puncte. Fernando Alonso a urcat pe doi, cu 172 de puncte, in vreme ce Jenson Button si Mark Webber au cate 167 de puncte. Britanicul Lewis Hamilton incheie top cinci-ul, pilotul McLaren acumuland in acest sezon 158 de puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1188 :: 22.11MB