No SSO cookie

Vettel: Sunt doar 4 curse din 19, nu s-a jucat inca nimic

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Sunt doar 4 curse din 19, nu s-a jucat inca nimic
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel ramane cu picioarele pe pamant si dupa victoria din Turcia si spune ca sezonul de Formula 1 este extrem de lung si ca se mai pot inca schimba multe pana la finele lui.

 
 

Sebastian Vettel nu a dorit sa se entuziasmeze prea tare nici dupa a treia victorie din patru curse in acest sezon si a declarat ca mai are de muncit mult pana sa se incoroneze din nou drept campion mondial in Formula 1.

Pilotul Red Bull a reusit o noua victorie de senzatie in Turcia, obtinand pole-positionul fara mari probleme sambata si conducand cursa de la Istanbul de la un capat la altul al ei. Germanul a ajuns acum la nu mai putin de 93 de puncte in ierarhia generala a pilotilor din 2011 si are un avans fata de principalul sau urmaritor, britanicul Lewis Hamilton, de 34 de puncte.

Cu toate acestea, tanarul german spune ca ''este frumos sa aduni atat de multe puncte dupa patru curse, dar nu uitati ca sezonul are 19 etape si ca va trebui sa ramanem la fel de concentrati si de seriosi pana la capat daca ne dorim sa realizam lucruri mari''.

Vettel a dorit sa sublinieze si ca pe langa Lewis Hamilton, Mark Webber si Jenson Button, cei care au dat semne din primele trei curse ca-i pot pune probleme, trebuie luat in seama si Fernando Alonso, cel care a obtinut locul al treilea in Turcia si care este un pilot extrem de valoros si imprevizibil.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0959 :: 22.11MB