No SSO cookie

Vettel: Duminica incepem de la zero

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Duminica incepem de la zero
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel nu s-a aratat extrem de entuziasmat dupa calificarile Marelui Premiu de Formula 1 de la Shanghai, in ciuda avansului de timp in fata pilotilor McLaren si spune ca va fi o cursa grea, in care totul va incepe de la zero.

 
 
Sebastian Vettel a dorit sa ramana cu picioarele pe pamant dupa obtinerea celui de-al treilea pole-position consecutiv al sezonului si a avertizat ca diferenta dintre el si ocupantul locului secund pe grila de la Shanghai va fi de doar opt metri la start.

Germanul a impresionat din nou in calificarile de sambata, reusind sa-i depaseasca pe cei doi piloti ai echipei McLaren Mercedes, Jenson Button si Lewis Hamilton, cu mai bine de sapte zecimi de secunda. Avantajul lui Vettel a venit dupa ce acesta reusise sa fie cel mai rapid atat in cele doua sesiuni de antrenamente de vineri, cat si in cea de sambata dimineata.

Cu toate acestea, campionul mondial en-titre nu crede ca trebuie sa se considere deja invingator in cursa chineza. '' Totul incepe de la zero duminica. Va fi o cursa lunga, iar singurul avantaj al meu va fi de opt metri pe grila.'' a declarat tanarul german.


In alta ordine de idei, lucrurile nu au stat ca pe roze pentru echipa Red Bull sambata, celalalt pilot al teamului, Mark Webber, obtinand doar al 18-lea timp al calificarilor. Webber s-a declarat extrem de frustrat de evenimentele din calificari, australianul suferind de pe urma unor probleme electrice, dar si din cauza unei strategii prost alese de inginerii echipei sale, cei care au decis ca pilotul veteran sa alerge in prima parte a calificarilor cu pneuri dure.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0925 :: 17.78MB