No SSO cookie

Toro Rosso: Viitorul pilotilor se va decide la finele sezonului

voteaza
(0/ 0)
Toro Rosso: Viitorul pilotilor se va decide la finele sezonului
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Franz Tost, managerul Toro Rosso, a declarat ca vittorul lui Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari va fi decis la finele sezonului 2011.

 
 

Franz Tost, managerul echipei de Formula 1 Toro Rosso, s-a declarat satisfacut de evolutiile din ultima vreme ale lui Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari. Totusi, Tost a spus ca o decizie in privinta viitorului acestora se va lua doar la finele sezonului 2011.

Buemi si Alguersuari sunt sub presiune de mai multa vreme, in conditiile in care tanarul Daniel Ricciardo este vazut ca un mare talent. Acesta din urma a fost pilotul de rezerva Toro Rosso pana in urma cu cateva saptamani, atunci cand a preluat locul de pilot titular al echipei Hispania de la Narain Karthikeyan.

'' Progreseaza, asta e tot ce pot sa spun la acest moment. '' a declarat Tost in privinta celor doi tineri piloti de la Toro Rosso. '' In ultima cursa au fost amandoi in puncte, ceea ce este foarte bine, dar nu putem discuta mai multe deocamdata. La finele sezonului o sa tragem linie si o sa vedem cum stam. '' a mai declarat austriacul.

Tost a mai facut o declaratie menita sa apese pe umerii lui Buemi si Alguersuari, spunand ca, in ciuda faptului ca Toro Rosso este o echipa care isi propune sa creasca tineri, exista o anumita limita de timp pe care o primeste orice pilot pentru a demonstra ce poate. Astfel, conform managerului austriac, daca dupa trei ani '' nu esti sigur ca poate ajunge mare, mai bine o lasi balta''. Atat elvetianul, cat si ibericul vor ajunge la finele acestui an la trei ani petrecuti la Toro Rosso.

In ceea ce-l priveste pe Ricciardo, Franz Tost a declarat ca asteapta multe de la acesta, chiar daca piloteaza pentru cea mai slaba echipa din campionat. Astfel, australianul are obligatia de a-l invinge pe Vitantonio Liuzzi in cursele urmatoare pentru a avea vreo sansa sa avanseze sezonul viitor la un loc in echipa Toro Rosso.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0991 :: 17.78MB