No SSO cookie

Tilke promite spectacol pentru cursa din Coreea de Sud

voteaza
(0/ 0)
Tilke promite spectacol pentru cursa din Coreea de Sud
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hermann Tilke, arhitectul responsabil de noul circuit al Coreei de Sud, promite spectacol pentru prima cursa care urmeaza sa se desfasoare la Yeongnam la sfarsitul acestei saptamani.

 
 
Arhitectul nou aparutului circuit al Coreei de Sud, Hermann Tilke, prefateaza prima cursa ce va avea loc la Yeongnam in acest sfarsit de saptamana, promitand spectacol, rasturnari de situatie si multa adrenalina.

In ciuda numeroaselor preocupari aratate de piloti cu privire la suprafata circuitului sud-coreean, Tilke vede tocmai in asfaltul folosit la construirea pistei elementul care va aduce spectaculozitate si va atrage interesul publicului. De asemenea, arhitectul german nu crede ca pilotii ar trebui sa intampine mari dificultati, spunand ca valoarea acestora ii obliga sa se acomodeze la orice fel de conditii.

Sesiunea de antrenamente libere programata pentru ziua de vineri se anunta una deosebit de interesanta, suprafata fiind extrem de alunecoasa, in conditiile in care tusele finale au fost aplicate in aceste zile, iar suprafata este una nou-nouta.

O dificultate care va aparea din punctul de vedere al lui Tilke este alegerea setarilor pentru sambata si duminica. Astfel, circuitul se va modifica foarte mult de la o zi la alta, iar mare parte din optiunile mecanicilor vor depinde de inspiratia de moment, de noroc si ghinion.

Arhitectul german s-a referit si la construirea circuitului de la Yeongnam, denumind-o ''cel mai greu proiect'' si recunoscand ca au existat momente in care chiar si el s-a indoit de finalizarea acestuia la timp. Tilke a tinut sa multumeasca companiei de constructii alaturi de care a lucrat la circuitul sud-coreean, apreciind toata munca grea depusa de toti cei care au participat la acest proiect.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1028 :: 17.78MB