No SSO cookie

Testele de la Barcelona vor dura cinci zile pana la urma

voteaza
(0/ 0)
Testele de la Barcelona vor dura cinci zile pana la urma
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ultima sesiune de teste de la Barcelona va dura pana la urma cinci zile, in conditiile in care echipele nu au cazut de acord in privinta datelor intre care sa se desfasoare aceasta. Noua echipe urmeaza sa testeze intre 8 si 11 martie, in timp ce alte trei vor efectua teste intre 9 si 12 martie.

 
 
Noua dintre cele douasprezece echipe de Formula 1 au refuzat sa efectueze testele finale de la Barcelona cu incepere din 9 martie si prefera sa pastreze programul stabilit initial, urmand sa efectueze teste intre 8 si 11 martie.

Celelalte trei echipe, adica Williams, Mercedes si Ferrari, au anuntat ca sunt de acord cu schimbarea programului si ca vor testa intre 9 si 12 martie, ceea ce inseamna ca sesiunea de teste de la Barcelona va fi extinsa la cinci zile, cu toate ca nicio echipa nu va avea permisiunea sa testeze mai mult de patru zile.


Dintre oficialii echipelor care au refuzat schimbarea de program, singurii care au facut declaratii publice au fost cei de la Sauber si Force India. Astfel, purtatorul de cuvant al primei echipe a spus laconic ca '' o sa testam intre 8 si 11 martie'', in timp ce purtatorul de cuvant al teamului indian a declarat ca ''am hotarat ca aceste date ni se potrivesc mai bine, in conditiile in care va trebui sa plecam spre Australia la putin timp dupa aceste teste''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0749 :: 17.78MB