No SSO cookie

Schumi ar putea continua alaturi de Mercedes

voteaza
(0/ 0)
Schumi ar putea continua alaturi de Mercedes
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Michael Schumacher si-ar putea prelungi contractul alaturi de echipa de Formula 1 Mercedes, actuala intelegere expirand la finele sezonului 2013.

 
 
Echipa de Formula 1 Mercedes ia in considerare prelungirea contractului germanului Michael Schumacher, fost septuplu campion mondial. Actuala intelegere a veteranului de 42 de ani expira la finele sezonului urmator si, in ciuda unui an trecut destul de dezamagitor, se pare ca oficialii Mercedes ar dori sa-i prelungeasca fostului pilot Ferrari sederea la echipa germana.

Norbert Haug, directorul de competitii Mercedes, a declarat ca echipa ia in considerare prelungirea intelegerii cu Schumi mai departe de anul 2013 si ca il vede pe german avand in continuare rezultate bune in sportul care l-a facut celebru.

'' Daca Michael va vrea si daca vom ajunge la un acord financiar avantajos pentru toata lumea, cu mare placere din partea noastra. '' a declarat Haug, cel care se ocupa de intreaga activitate Mercedes in sporturile cu motor.


In ceea ce priveste perioada de teste din debutul acestui an, Haug este de parere ca Mercedes a inceput mai greoi, dar ca, odata cu ultimele imbunatatiri de la Barcelona, echipa germana a dat o mostra din adevarata performanta de care este capabila in 2011.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0762 :: 17.78MB