No SSO cookie

Schumacher nu are inca de gand sa se retraga

voteaza
(0/ 0)
Schumacher nu are inca de gand sa se retraga
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Managerul lui Michael Schumacher a spulberat zvonurile conform carora germanul ar intentiona sa se retraga din Formula 1 si a declarat ca acesta este inca plin de pasiune pentru cursele din Marele Circ.

 
 

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a negat zvonurile conform carora clientul sau ar lua in considerare posibilitatea retragerii din Formula 1 la finele acestui sezon. Kehm a subliniat ca Schumi este inca extrem de pasionat de F1 si ca se simte bine alergand pentru Mercedes.

La inceputul acestei saptamani, cotidianul italian Corrierre dello Sport l-a citat pe septuplul campion mondial care afirma ca incepe sa se simta ca o povara pentru Mercedes GP si ca intentioneaza sa puna punct carierei sale in Formula 1 daca rezultatele de pana la finele sezonului nu vor fi dintre cele mai bune.

Totusi, Sabine Kehm a subliniat ca Michael Schumacher nu a avut niciun fel de discutie cu jurnalistii de la Corriere dello Sport de la revenirea sa in Formula 1, ceea ce dovedeste ca zvonurile din ultima vreme sunt complet nerealiste.

'' Michael este inca extrem de pasionat de tot ce inseamna Formula 1 si isi doreste sa continue provocarea de a face din Mercedes GP o echipa de top. Faptul ca nu intotdeauna lucrurile ies asa cum si-ar dori el nu face altceva decat sa-l motiveze si mai tare sa continue si sa fie mai bun. '' a declarat Sabine Kehm despre starea de spirit si planurile de viitor ale fostului campion mondial.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1223 :: 17.78MB