No SSO cookie

Sauber va fi sponsorizata de Jose Cuervo

voteaza
(0/ 0)
Sauber va fi sponsorizata de Jose Cuervo
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jose Cuervo, cel mai bine vandut brand de tequila din lume, va sponsoriza incepand cu sezonul 2011 echipa de Formula 1 Sauber.

 
 
Echipa de Formula 1 Sauber a anuntat semnarea unui nou parteneriat valabil in sezonul 2011 cu brandul de tequila Jose Cuervo. Logoul celei mai vandute astfel de bauturi din lume va aparea incepand din acest sezon pe partile laterale ale masinilor Sauber, precum si pe varful nasului acestora.

'' Suntem extrem de incantati sa anuntam semnarea unui parteneriat cu Jose Cuervo. '' a declarat fondatorul si managerul echipei, Peter Sauber, cel care a recunoscut ca un rol important in parafarea acestei intelegeri l-a avut si noul pilot al echipei, Sergio Perez, originar din Mexic, aceeasi tara de origine ca si cea a noului sponsor Sauber.

Si presedintele Jose Cuervo, Juan Domingo Beckmann, s-a declarat extrem de multumit de acest parteneriat, declarand ca din momentul in care Sauber a anuntat venirea lui Sergio Perez in Formula 1, compania mexicana a dorit ca acest contract sa fie semnat.

'' A fost un parteneriat care a venit practic de la sine. Sergio este un pilot de curse extraordinar, care va concura pentru o echipa foarte buna in cel mai prestigios sport dintre toate, asa ca de ce sa nu implicam cel mai cunoscut brand de tequila din lume? ''
a declarat Beckmann.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1061 :: 17.78MB