No SSO cookie

Sauber face apel la descalificare

voteaza
(0/ 0)
Sauber face apel la descalificare
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficiali ai echipei de Formula 1 Sauber au anuntat ca intentioneaza sa faca apel deciziei de a descalifica cele doua monoposturi ale teamului in cursa inaugurala a sezonului 2011, desfasurata in Australia.

 
 
Echipa de Formula 1 Sauber-Ferrari a anuntat ca are de gand sa depuna un apel la decizia de a descalifica cele doua monoposturi ale teamului din Marele Premiu al Australiei.

Sergio Perez si Kamui Kobayashi au reusit o evolutie foarte buna la Melbourne, in prima cursa a sezonului 2011. Atat mexicanul, cat si niponul au incheiat in puncte, primul reusind sa ocupe locul sapte, in timp ce Kobayashi s-a clasat cu o pozitie mai sus. Totusi, cei doi piloti nu vor avea ocazia sa se bucure de punctele castigate pe circuit in Australia, dupa ce masinile lor au incalcat articole ale regulamentului FIA legate de dimensiunile eleronului spate.

James Key, directorul tehnic Sauber, a reactionat aproape imediat dupa aflarea deciziei si a anuntat ca se va organiza o investigatie interna cu privire la aceasta problema, dupa care mai mult ca sigur ca se va face si un apel impotriva descalificarii.

'' Aceasta este o decizie extrem de surprinzatoare si de dezamagitoare. ''
a declarat Key, cel care a facut referiri si la incalcarile regulamentului in chestiune. Astfel, inginerul britanic spune ca partea din eleron la care se face referire este irelevanta in termeni de performanta si ca aceasta nu a creat niciun avantaj celor doi piloti Sauber. In aceste conditii, Key se asteapta ca decizia sa fie modificata, iar Perez si Kobayashi sa-si recupereze punctele muncite si meritate.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1276 :: 22.18MB