No SSO cookie

Sauber: Perez poate rezista presiunii

voteaza
(0/ 0)
Sauber: Perez poate rezista presiunii
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii echipei Sauber si-au aratat din nou increderea fata de tanarul pilot Sergio Perez, declarand ca acesta poate rezista presiunii debutului sau in Formula 1.

 
 
James Key, directorul tehnic al echipei de Formula 1 Sauber, a declarat ca este increzator in capacitatile pilotului mexican Sergio Perez de a rezista presiunii care apasa pe umerii oricarui debutant in ''Marele Circ''.

Perez, in varsta de doar 21 de ani, a reusit cateva evolutii extrem de reusite in testele din pre-sezon, crescand in acest fel presiunea mediatica existenta asupra sa. Mexicanul a reusit chiar cel mai bun timp al uneia dintre zilele de teste de la ultima sesiune desfasurata la Barcelona.

In aceste conditii, oficialii Sauber s-au grabit sa-l linisteasca pe tanarul pilot, declarand ca au incredere in acesta si in capacitatile sale de a se motiva si de a-si controla emotiile, in ciuda varstei fragede. '' A aratat un progres extraordinar in pre-sezon si speram sa poata transfera energia acumulata in aceasta iarna in primul weekend de cursa, acolo unde o sa fie o presiune mai mare.'' a declarat Key.

In ceea ce-l priveste pe Sergio Perez, acesta este extrem de nerabdator sa debuteze in Formula 1, acolo unde viseaza sa concureze de foarte multi ani. In ceea ce priveste perioada de acomodare, mexicanul spera sa fie cat mai scurta, in ciuda numeroaselor dificultati pe care le va intampina cu siguranta.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0756 :: 17.78MB