No SSO cookie

Rubens Barrichello trece de la Formula 1 la IndyCar

voteaza
(0/ 0)
Rubens Barrichello trece de la Formula 1 la IndyCar
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Veteranul din Formula 1, Rubens Barrichello pleaca din competitia care la consacrat tot la o coompetitie auto monopost: IndyCar

 
 

Pilotul brazilian, coechipier mult timp cu Michael Schumacher la Ferrari, a fost pe grila de Formula 1 inca de pe vremea lui Ayrton Senna, dar incepand de anul acesta el a fost înlocuit in cadrul echipei de Formula 1 Williams de nepotul acestuia, Bruno Senna.

Pentru ca mai are multe de demonstrat si un talent pe masura, Rubinho nu se putea retrage direct la pensie. Asa ca sa hotarat sa participe de anul acesta in competitia IndyCar ca si alti maestrii ai volanului: Mansell, Fittipaldi şi Andretti. Alti fosti piloti care au schimbat volanul monopostului de Formula 1 cu cel de IndyCar sunt: Takuma Sato, Sebastien Bourdais si JeanAlesi.

Rubens a semnat un parteneriat cu KV Racing, echipa detinuta de Kevin Kalkhoven si fostul campion Indy Vasser Jimmy.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0879 :: 22.16MB