No SSO cookie

Rosberg: Avem sanse mici sa castigam la Montreal

voteaza
(0/ 0)
Rosberg: Avem sanse mici sa castigam la Montreal
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Nico Rosberg nu s-a aratat entuziasmat de rezultatul primelor antrenamente libere din Canada si a declarat ca sansele Mercedes de a castiga cursa de la Montreal sunt foarte mici.

 
 

Nico Rosberg, pilotul de Formula 1 al echipei Mercedes GP, a declarat la finele primelor antrenamente libere din Canada ca teamul sau are sanse infime de a obtine victoria pe circuitul de la Montreal. Declaratia germanului vine dupa o evolutie excelenta atat a sa, cat si a coechipierului sau Michael Schumacher in antrenamentele de vineri, cei doi reusind sa stabileasca primul si al treilea timp.

Rosberg si-a motiva indoielile legate de capacitatea Mercedes de a face performanta in Canada de uzura extrem de ridicata a pneurilor observata la monoposturile germane in cursele de pana acum. '' Masina noastra pur si simplu distruge pneurile in cursa. '' a declarat extrem de radical germanul.

Pilotul german a declarat ca se asteapta la o sesiune de calificari reusita atat din partea sa, cat si din partea coechipierului sau, dar a spus ca in Canada o pozitie buna pe grila de start nu-ti garanteaza in niciun caz o performanta buna la capatul cursei.

In ceea ce priveste obiectivele generale ale echipei Mercedes din acest sezon, Rosberg nu a mai fost la fel de pesimist si a declarat ca se pot obtine performante bune cu conditia ca inginerii sa imbunatateasca acele cateva aspecte la care monoposturile germane scartaie serios.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1444 :: 22.11MB