No SSO cookie

Rosberg, increzator in viitorul Mercedes

voteaza
(0/ 0)
Rosberg, increzator in viitorul Mercedes
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nico Rosberg, pilotul echipei Mercedes, crede ca masinile germane se pot bate anul viitor pentru victorii de etapa, in ciuda faptului ca in 2010 nu au obtinut decat trei locuri trei in curse.

 
 
Pilotul german de Formula 1 Nico Rosberg a declarat ca este increzator in sansele masinilor Mercedes de a se lupta pentru victorii in sezonul 2011, in ciuda faptului ca nu au reusit sa obtina niciuna in sezonul recent incheiat si ca s-au luptat doar pentru puncte sau in cel mai bun caz pentru clasari pe podium.

Cei doi piloti de la Mercedes au obtinut in 2010 214 puncte, cu care s-au clasat pe locul patru in clasamentul constructorilor, la distanta mare insa de plutonul fruntas, format din Red Bull, McLaren si Ferrari. Cele mai bune clasari au fost obtinute de Rosberg, care a terminat de trei ori pe locul trei.

'' Suntem pe drumul cel bun. Ross Brawn a pus structura echipei la punct foarte bine si, mai devreme sau mai tarziu, o sa reusim sa castigam. Intrebarea e mai degraba nu daca putem s-o facem, ci daca putem s-o facem foarte curand, avand in vedere diferenta foarte mare inregistrata intre noi si cele trei echipe de sus. '' a declarat germanul in varsta de 25 de ani.

In privinta duelului cu coechipierul sau, Michael Schumacher, transat de cele mai multe ori in favoarea lui Rosberg, acesta s-a declarat inca o data extrem de mandru, dar a oferit si cateva posibile explicatii. Astfel, Rosberg a reusit sa se adapteze mult mai eficient la setarile monopostului, spre deosebire de Schumacher, care s-a dovedit putin mai rigid.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1122 :: 17.78MB