No SSO cookie

Ricciardo se impune si in a doua zi de teste

voteaza
(0/ 0)
Ricciardo se impune si in a doua zi de teste
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Daniel Ricciardo a reusit o noua demonstratie de forta in testele de la Abu Dhabi, reusind sa se impuna cu un timp chiar mai bun decat cel al lui Vettel din calificarile din urma cu cateva zile.

 
 
Tanarul Daniel Ricciardo a reusit sa obtina cel mai rapid timp in ziua a doua a sesiunilor de teste rezervate tinerilor piloti de la Abu Dhabi. Australianul se impusese pentru Red Bull si marti, in prima zi de teste.

Timpul obtinut de Daniel Ricciardo, 1 min, 38, 102 secunde, este cu atat mai performant cu cat a depasit chiar performanta realizata de Sebastian Vettel, cu cateva zile inainte, in calificarile Marelui Premiu de la Abu Dhabi. Pe pozitia a doua in testele de miercuri s-a situat Jerome D'Ambrosio, cel care pilotase in prima zi pentru Virgin, de data asta pe o masina Renault.

Pe locul trei s-a clasat Sam Bird, de la Mercedes GP, acesta fiind urmat in ordine de Gary Paffett( McLaren), Jules Bianchi( Ferrari), Sergio Perez( Sauber), Paul di Resta( Force India), Pastor Maldonado( Williams), Jean-Eric Vergne( Toro Rosso), Yelmer Buurman( Force India), Davide Valsecchi( Hispania), Luiz Razia( Virgin), Josef Kral( Hispania), Rodolfo Gonzalez( Lotus), Vladimir Arabadjiev( Lotus).



Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0765 :: 17.78MB