No SSO cookie

Ricciardo, cel mai bun in prima zi de teste

voteaza
(0/ 0)
Ricciardo, cel mai bun in prima zi de teste
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daniel Ricciardo, Oliver Turvey si Antonio Felix da Costa au fost cei mai rapizi piloti in prima zi a sesiunilor de teste de la Abu Dhabi.

 
 
Pilotul de rezerva al echipei Red Bull, Daniel Ricciardo, a fost cel mai rapid in prima zi a sesiunilor de teste rezervate tinerilor piloti de la Abu Dhabi. Ricciardo a fost urmat de Oliver Turvey, de la McLaren si de Antonio Felix da Costa, de la Force India.

Daca in cazul lui Ricciardo, un pilot deja obisnuit cu masina Red Bull de Formula 1, si in cazul lui Turvey rezultatele bune erau de asteptat, Antonio Felix da Costa a fost surpriza zilei, acesta reusind timpi mai buni decat ai pilotilor care au condus masini ca Ferrari, Mercedes sau Renault, masini superioare celor Force India.

Pe locul patru s-a clasat Esteban Gutierrez, campionul din GP3, cel care a testat pentru BMW Sauber, in timp ce pe cinci a terminat campionul en-titre din Formula 2, Dean Stoneman, pentru Williams.

Urmatorii clasati au fost in ordine Mihail Aleshin, de la Renault, Jean-Eric Vergne( Toro Rosso), Paul di Resta( Force India), Sam Bird( Mercedes GP), Jerome D'Ambrosio( Virgin), Pastor Maldonado( Hispania), Jules Bianchi( Ferrari), Rodolfo Gonzalez( Lotus) si Rio Haryanto( Virgin).


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1791 :: 17.81MB