No SSO cookie

Renault: Am fost jenanti in Singapore

voteaza
(0/ 0)
Renault: Am fost jenanti in Singapore
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Eric Boullier, managerul general al echipei Renault, a recunoscut ca prestatiile masinilor si pilotilor sai in Singapore au fost penibile.

 
 

Oficialii echipei de Formula 1 Renault au descris performantele masinilor lor in cursa din Singapore drept mizerabile si au declarat ca nu se asteptau la o umilinta de asemenea proportii.

Cei doi piloti Renault au obtinut cele mai slabe rezultate din acest sezon, brazilianul Bruno Senna luand startul de pe 15 si terminand cursa pe 15, in vreme ce Vitaly Petrov a ocupat locul 18 in calificari si 17 in cursa. Rezultatele celor doi au fost cu atat mai dureroase cu cat rusul Petrov a fost batut in cursa chiar si de Heikki Kovalainen, pilotul Lotus.

'' Stiam ca o sa ne astepte un week-end dificil in Singapore. '' a declarat Eric Boullier, managerul Renault. '' Masina noastra nu a fost niciodata intentionata ca o masina pentru circuite stradale si ne asteptam ca aceasta sa se descurce slab in Singapore. Cu toate acestea, nu ne-am gandit niciodata ca o sa putem sa fim atat de penibili. '' a adaugat francezul.

In ceea ce priveste restul sezonului de Formula 1 insa, Eric Boullier s-a declarat destul de optimist si a spus ca se asteapta la rezultate mult mai bune incepand chiar de la cursa viitoare, care va avea loc in Japonia. '' Vrem sa uitam cat mai repede aceasta cursa, mai ales pentru ca la Suzuka lucrurile ar trebui sa stea altfel si masina noastra ar trebui sa fie avantajata de virajele rapide. '' a spus Boullier.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2122 :: 22.17MB