No SSO cookie

Red Bull: Problemele cu sistemul KERS ar putea continua

voteaza
(0/ 0)
Red Bull: Problemele cu sistemul KERS ar putea continua
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Problemele cu sistemul KERS ar putea continua pentru Red Bull, avertizeaza Adrian Newey, directorul tehnic al echipei, cel care spune ca nu stie cand si daca sistemul va fi pus la punct in mod sigur si functional.

 
 
Adrian Newey, directorul tehnic al echipei de Formula 1 Red Bull Racing, a declarat ca problemele intampinate de Sebastian Vettel si Mark Webber cu sistemul KERS ar mai putea continua cateva curse bune, in conditiile in care inginerii Red Bull nu au inca o solutie rapida si sigura.

Cu toate ca Vettel, campionul mondial en-titre, s-a impus in ambele etape ale sezonului din Formula 1 de pana acum, atat el, cat si coechipierul sau au suferit din cauza sistemului KERS. Astfel, in Australia masinile Red Bull nici macar nu au fost prevazute cu KERS, in timp ce in Malaezia, Webber nu l-a putut folosi deloc in cursa, in vreme ce Vettel l-a avut la dispozitie cam jumatate din Marele Premiu de la Sepang.

'' Adevarul este ca este inca un sistem problematic, un sistem aflat inca la inceput, despre care nu stim foarte multe. '' a recunoscut Adrian Newey, care a adaugat: '' Trebuie sa dezvoltam acest sistem, despre care nu stim atat de multe, cu resurse limitate, cu buget limitat, cu experienta limitata, ceea ce se dovedeste a fi extrem de dificil. ''

Newey s-a referit si la problemele punctuale pe care le-au intampinat cei doi piloti ai echipei la Sepang. Astfel, la monopostul lui Mark Webber s-a intampinat o problema inca necunoscuta, care l-a obligat pe acesta sa renunte la utilizarea sistemului pe toata durata cursei, in timp ce Sebastian Vettel ar fi putut incheia cursa cu KERS, dar s-a considerat ca este mai sigur ca sistemul sa fie oprit cu destule tururi inainte de final.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1060 :: 22.18MB