No SSO cookie

Raikkonen exclude revenirea in Formula 1 in 2011

voteaza
(0/ 0)
Raikkonen exclude revenirea in Formula 1 in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse apropiate pilotului finlandez de raliu Kimi Raikkonen au confirmat ca acesta nu are nicio intentie de a reveni in Formula 1 din sezonul viitor, dorindu-si sa mai piloteze inca cel putin un an in WRC.

 
 
Echipa manageriala a lui Kimi Raikkonen a confirmat ca pilotul finlandez nu este interesat de nicio posibila oferta din Formula 1 pentru sezonul 2011. Fostul pilot McLaren si Ferrari a transmis astfel ca-si doreste sa ramana in Campionatul Mondial de Raliuri inca cel putin un sezon.

Steve Robertson, managerul lui Kimi Raikkonen a declarat: '' Nu mai suntem interesati de oferte din F1. Kimi pare a fi concentrat pe raliuri in acest moment.'' Totusi, Robertson nu a exclus o revenire a pilotului finlandez in Formula 1 intr-unul din sezoanele urmatoare. '' Niciodata sa nu spui niciodata, dar un lucru este cert. In acest moment, nu suntem interesati de F1.'' a mai spus acesta.

Referitor la masina pe care o va pilota fostul campion mondial din Formula 1 in sezonul viitor de Raliuri, Robertson a spus ca nu este inca nimic sigur nici in acea privinta, dar ca exista discutii avansate cu mai multe echipe.

Totusi, in realitate s-ar parea ca optiunile finlandezului in WRC nu sunt atat de multe si de tentante precum incearca sa lase impresia Steve Robertson. Astfel, pentru ca Raikkonen sa ramana la Citroen, acesta ar trebui sa-si prelungeasca contractul de sponsorizare cu Red Bull, pe o suma apropiata de cea din sezonul acesta. O alta varianta ar fi Mini, dar nivelul de profesionalism pe care si-l doreste finlandezul ar fi greu de gasit acolo. In fine, nici o intelegere cu Ford nu pare foarte probabila in acest moment, din motive financiare.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0957 :: 22.11MB