No SSO cookie

Petrov se apara in fata acuzatiilor lui Alonso

voteaza
(0/ 0)
Petrov se apara in fata acuzatiilor lui Alonso
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vitaly Petrov s-a aparat in fata acuzelor lui Fernando Alonso, sustinand ca nu a vrut decat sa obtina cat mai multe puncte pentru el si pentru echipa Renault, nedorind sa-l incurce pe spaniol.

 
 
Pilotul rus Vitaly Petrov a declarat ca nu a facut altceva decat sa-si apere corect sansele de a obtine cat mai multe puncte in cursa de la Abu Dhabi si ca nu putea sa-i cedeze pozitia lui Fernando Alonso, chiar daca acesta se lupta pentru titlul mondial.

Alonso a gesticulat nervos la adresa lui Petrov la capatul unei curse in care a fost tinut la respect de rus timp de 40 de tururi, dar Vitaly Petrov s-a aparat, spunand ca punctele lui erau cel putin la fel de pretioase ca si cele pentru care se lupta ibericul.

Petrov a subliniat si faptul ca nu a facut nimic deosebit pentru a-l tine pe pilotul Ferrari in spatele sau si ca a pilotat normal, in incercarea de a castiga cat mai multe puncte pentru el si pentru echipa Renault. De asemenea, rusul a recunoscut ca, in cazul in care ar fi fost atacat in mod agresiv de Alonso, ar fi putut ceda pozitia, deoarece nu si-ar fi dorit sa fie nevoit sa abandoneze cursa din cauza unei eventuale coliziuni.

Pilotul de la Renault i-a raspuns si lui Sebastian Vettel, cel care i-a multumit la capatul cursei de la Abu Dhabi. Astfel, Petrov a declarat ca nu are nevoie de niciun fel de multumiri, deoarece nu si-a facut decat treaba, pentru el, pentru echipa si pentru nimeni altcineva.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0866 :: 17.78MB