No SSO cookie

Petrov: Sunt gata sa-mi asum mai multe responsabilitati

voteaza
(0/ 0)
Petrov: Sunt gata sa-mi asum mai multe responsabilitati
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vitaly Petrov a declarat ca este capabil sa preia rolul de lider al echipei Renault, rol disponibil din cauza accidentarii lui Robert Kubica.

 
 
Vitaly Petrov, pilotul rus de Formula 1 al teamului Lotus-Renault, a declarat ca se simte pregatit sa-si asume mai multe responsabilitati si sa devina un adevarat lider al echipei sale, in absenta polonezului Robert Kubica.

Kubica are sanse mari sa lipseasca intregul sezon 2011 si, chiar daca cel mai probabil inlocuitor al sau este experimentatul Nick Heidfeld, foarte multe responsabilitati vor cadea pe umerii lui Vitaly Petrov. Acesta, aflat doar la al doilea sau sezon in Marele Circ, spune ca este gata sa-si ajute echipa sa progreseze si sa obtina rezultate mai bune ca anul trecut.

'' Anul trecut nu as fi fost pregatit pentru asa ceva deoarece totul era nou pentru mine, dar anul acesta o sa fie mult mai usor, dar in acelasi timp greu cu noile pneuri, noile reguli, noua aerodinamica. '' a declarat pilotul de 26 de ani.


Petrov a spus si ceea ce regreta cel mai mult in cazul absentei lui Kubica. Astfel, rusul spune ca stilul de pilotaj al celor doi era unul extrem de apropiat, setarile celor doua masini fiind de cele mai multe ori aproape identice. Cu toate acestea, Petrov crede ca echipa se va descurca daca il va aduce in locul polonezului pe Nick Heidfeld, acesta fiind un pilot extrem de valoros.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1391 :: 22.11MB