No SSO cookie

Perez nu va lua startul la Monaco

voteaza
(0/ 0)
Perez nu va lua startul la Monaco
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mexicanul Sergio Perez nu va putea participa la Marele Premiu de Formula 1 al statului Monaco. Pilotul Sauber a fost implicat intr-un accident destul de grav in calificarile de sambata si va ramane in spital pentru cateva zile.

 
 

Sergio Perez, tanarul pilot al echipei de Formula 1 Sauber, va lipsi de la Marele Premiu al principatului Monaco. Mexicanul de 21 de ani a avut parte de un accident in calificarile de sambata si va ramane spitalizat cel putin in noaptea de sambata spre duminica.

Perez a intrat in coliziune cu unul din parapetii circuitului monegasc cu doar doua minute inainte de finalul sesiunii de calificari, fiind trimis apoi in elementele despartitoare ale sicanei aflate la capatul tunelului de la Monte Carlo. Si cu toate ca mexicanul parea destul de grav ranit, fiind incapabil de a iesi de unul singur din masina, se pare ca acesta ar fi scapat doar cu o contuzie si cu rani superficiale la una din coapse.

Echipa Sauber a eliberat un comunicat de presa in cursul dupa-amiezii de sambata, linistind opinia publica, cea care ramasese marcata de imaginile cu Perez imobilizat in masina sa. In ceea ce priveste motivele care au dus la accidentul mexicanului, acestea vor fi '' investigate, urmand ca informatiile sa fie oferite presei cat de curand'', conform aceluiasi comunicat.

Pentru Perez ar fi putut fi o noua cursa reusita, pilotul Sauber reusind sa ajunga in ultima parte a calificarilor, la doar o saptamana dupa ce obtinuse primele sale puncte in Formula 1, in Marele Premiu al Spaniei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0774 :: 17.78MB